Posts

Showing posts from October 13, 2011

An exPectant Mother..(*_*)

Image
Alhamdulilah 3 bulan perkahwinan memang sangat2 seronok..banyak aktiviti yang sebelum ni x "sempat" nak buat zaman belajar kat universiti di buat dengan en somi..kami snorkeling same2, jungle tracking same2, nek bot same2..wahhh..! hehehe..memang seronok..! nasib la en suami ni jenis suka aktivi lasak jugak..so bila orang mempersoal kan belum pregnant lagi kerrr? hehehe x la stress sangat sebab banyak sangat aktiviti yang lasak yang di rancang tiap2 minggu..




enjoy n enjoy.! tu jela keje kami..selepas bercuti di langkawi saya dan kawan2 rancang nak jungle tracking dalam hutan pertanian s.alam,naik basikal same2..memang seronok..!masa tu dah lewat period 10 hari,tapi just buat x tahu jee..hehehe..dah seronok kan x fikir ape daa..time2 panjat bukit dengan basikal, tibe2 saya jatuh dari basikal,memang sangat sakit..en somi terkejut,p Alhamdulilah luka sikit je..

esok tu, dah siap2 nak pergi sekolah untuk mengajar, dah sampai tengah jalan tibe2 rasa pening nak muntah..suruh suami…