penat ok..











saje nak update blog sementara tunggu en suami pulang pkul 2.15 pagi ni..
hurmmm sebenarnye banyak benda yang x setel lagi..
tapi selagi x tulis benda tu nampak banyak dan x tersusun..
nak start dengan esok..

1 mei :
 nk ke kubur arwah abh, lama dah x pergi..
nk lapik cermin ni sebab langsir jarang
nk cari plastik logif untuk kawen kakak
nak cuci bilik air
malam pulak nak pergi berurut, kaki macam salah urat jee..

2mei :
sepanjang hari mesti cbuk untuk medical check up di hospital

3 mei:
tanda tangan depan hakim untuk setelkn borang
siap2 kan borang dan pack brg u ke nilai, selngor dan kedah

4 mei :
lapor diri di usim
ke jakel untuk cari tudung

5 mei :
ke pesta buku pwtc jalan2 sampai lembik kaki..

6 mei :
ke mjlis kwen diana dan terus bertoak ke kedah

7mei :
alhamdulilh mungkin boleh rehatt sebentar..

8 mei :
bertolk ke t.malim untuk konvo adik ipar

9 mei :
happy konvo adik ipar, jln2 di pesta knvo

10-12 mei :
baru boleh rehat di kedah sebentar..nk mkn ns lmk 5 kupng
dan nk jln2 di tmn rimba, pulang ke lipis

13 mei :
teman mama ke s.alm u beli kurma dan logif kwen kakak..

14 mei :
rehattt

15 mei :
medical checup bby u 9 bulan..huaahhh..

perasan lebih je letih, aleh2 en smi juga y drve sbenarnye,hihihi...semoga di permudakn..
p/s bila dah tulis ni rasa tersusun sikit otak tapi still rase byk benda nk buat (T_T)

Comments

qudwaH_Humaira' said…
This comment has been removed by the author.

Popular posts from this blog

sunat bayi lelaki #hudthoha

berurut selepas bersalin ~

pengalaman bersalin anak ke dua ~ hud thoha bin mohd zahir