SangGup BerhabIS duiT keRana MInat INi ~

dari universiti memang x kan lepas kan peluang untuk ke pesta buku..
hehehe..
dulu seronok la kan, dapat bisiswa..duit boleh beli buku banyak2
tapi sekarang kene berjimat sikit..huhu

dalam nak masuk 9 bulan ni gigih pulak panjat PWTC hari tu
kami pergi hari khamis 3 mei 2012
dalam pukul 4.30 sampai di PWTC
tapi hari isnin -khamis book fair akan tutup sampai pukul 7.00 malam
memang kene cari buku cepat2

yang paling seronok pergi book fair kali ni sebab x ramai orang..
mybe dah petang dan hari kerja pulak kan
dan x yah bawak buku (en suami yang bawakkan) rasa kejam sekejap heheh
dulu waktu belajar sampa merah2 duk pegang buku..

kami memang dah survey kat internet buku yang nak di beli..
dan alhamdulilah ke semua buku yang di rancang dapat di beli..
dapat 25% lagii..ok la kan
cuma en suami x dapat buku tamadun yang dia nak..

ok ni nak share gambar yang kami pergi hari tu..heheh


nak juga bergambar dengan buku y di beli..sian kami pergi gerai dah nak tutupp dahh..hehe


antara buku y di beli..yeaayyyy..! mari baca bukuuuu...!


macam YB melawat kawasan dah tengok cik abang ni.. ni gambr manuskrip yang hendak di jual..agak2 berapa juta la ekk..


saya memang pengemar buku fatimah syarha
ustaz hasrizal 
dan selepas kahwin saya berkenalan pula dengan penulis buku A.latif..!memang sangat berkesan penulisan dia.. dan kebanyakkan buku saya pilih kerana penulis bukan kerana tajuk..hehe..

dan paling x leh lupa suami cakap :

biar abang bayar laa..mesti dapat 20% sebab muka abang macam student lagi..(8_8) tapi memang dapat 20% pun time dia bayar tu..yelaaa orang pun kata dia tu adik saya..(memang terasa la kan)..huahh2


 




Comments

Popular posts from this blog

sunat bayi lelaki #hudthoha

pengalaman bersalin anak ke dua ~ hud thoha bin mohd zahir

berurut selepas bersalin ~