bila berat saya lebih kurang dengan suami..errrr..(8_8)

Alhamdulilah waktu pregnant dulu x da masalah dengan berat badan..
x da naik mendadak, bila naik mendadak lebih dari 5kg sebulan tu yang kene minum air gula
dan Alhamdulilah x kene minum air gula dulu..heheh..
berat asal dulu 51kg (memang arbok wa gemookk pun waktu sebelum pregnant)
dah sah2 jenis kaki jalan dan kaki makan kan..
las berat waktu pregnant 73kg..!berat kannn...

sekarang ni bila da bersalin
memamng semamngat la nak kuruiiihhhh
balik dari hospital badan turun 7 kg
dan setiap hari berat makin turun n turun..
da sekarang da 60 kg..
berat suami 61 kg..!huhuhu..
memang  x boleh jadi la kan..
klu boleh nak la main dukung2 macam awal kahwin dulu..heheh

berpantang ni mama masak sup dan sayur
itu je la yang duk makan tiap2 hari dengan air miloo 
bila tanya suami dia kata dia nak berat saya rate dalam 45-55kg
yaaakkk..! 45 tu berat saya waktu form 5!
x pela kita cuba time pose nii..
menyusu pun boleh melangsingkan badan kan kan kan..
cayokk2!

* suami saja je ajak pakai baju akad nikah untuk raya ni..huhu baju tu saiz s..!

Comments

emma said…
This comment has been removed by a blog administrator.

Popular posts from this blog

sunat bayi lelaki #hudthoha

pengalaman bersalin anak ke dua ~ hud thoha bin mohd zahir

berurut selepas bersalin ~