NAk celebrate bday juga walaupun da tua ceiitt..!

hai..lama x update blog..rindu weehh..tapi terpaksa stop kejap sebab assigment tengah banyak bertimbun2..
jadi mari layan jela gambar kami ek..oppss lupa nak habaq..ni bday saya yang ke 24 ..hehee..stil rasa muda lagi ngeh2 perasan la kan, kematian tu x kira di usia mida dan tua..!

orang yang nak belanja la harus pilih

hadiah dari en suami..Bonia tuuu..handbag kot hehe

ohhhh bukan handbag (>_<) paper bag je bonia..hahah

Taraaaa..! ni la hadiah nyaaa..perasan x?

fateh nak makan juga ekk..tunggu lagi 2 minggu ok?

gambar ni meja y tolong tgkp kan..hehe..sb malu nak mintak org tgkp kan gambar

 hehehe..tq en suami sebab hadiah kan saya spek mata y sangat cantik tu..dah 5 tahun pakai spek mata yang lama ni, tu yang ganti y baru dan siap minta autogrey lagi..huh demand toii isteri dia ni kan hehe..rasa macam lucu pulak pakai spek ni..x pala..janji i suka..en suami pun beli spek mata u diri sendiri..hadiah ni x surprise pun sebab memang kene g cek mata kat kedai tu kan, jadi da tau la hadiah ape sebenarnya..hehehe..ok tata..!

p/s : spek mata lama ni nak pakai time masak n tidur jaa..tapi still sayang sebab spek ni bawak pakai masa dalam labor room hari tu..=p

Comments

Popular posts from this blog

sunat bayi lelaki #hudthoha

pengalaman bersalin anak ke dua ~ hud thoha bin mohd zahir

berurut selepas bersalin ~