hotel paling x leh blah, a.k.a paling x boleh di lupa kan.!

korang suka tidur kat hotel x?
bagi saya hotel ini ada syok..lebih2 ada jakuzi
n ada yang biasa2 jaaa..(tengok budget)

hotel plg best, lexis kt PD

al kisahhhh..!
hehe teringat satu hotel yang memang kalau teringat memang lah x leh lupa
masa tu dapat temuduga jawatan PTD kat kuatan,
jadi just pergi tanpa book mana2 hotel
bila dah sampai..semua hotel penuh
termasuk la hotel2 yang mahal, walaupun x pergi (hehehe)
jadi kami try cari hotel budget
malang sungguh semua penohhhh

haisshhh..!patut la ade event besar kat kuatan time tu
jadi dah nak dekat pukul 11 malam ni
kami jumpa juga hotel ni
nama hotel tu...tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuttttt
masuk2 macam ok laaa
bila check in budak yang tolong daftar nama tu macam baru lepas mandi
sebab rambut dia basah siap x sempat nak sikat
maybe sebab tiba-tiba ramai orang nak check in (sebelum ni mesti x da orang hehehe)

bila masuk tu n da siap2 nak tidur
Allaaaahhh..econ rosaaaakkkk
x leh nak adjust..16 darjah clciussss..geerrrrhhhhh ketarr weeehhh
esok pagi2 nak kene bangun ni nak siap2 g interview
tidur je laa
sekali tengok selimut satu ja dia bagi, dah la nipis x tahan nye singkat plak..wusshhh, nak tutup badan, kaki terkeluar, udah la sejukk..hurrrmmm krem tdo mlm tu

esok tu nak mandi, tengok2 en suami pki tuala y dia bg, kecik amatttt
haahhaha rupanya dia gunting dua tualaaa..memang hotel budget betulllll
haha kesian..dah la econ rusak..ain panas x da..gigil mandi, tuala pulak belah duaa..!
x pa la..kami redha jaaa
bila kami dah balik dari interview tu
kami tengok hotel tu kunci, aik macam mana nak masuk ni
barang kat dalam
then kami call (nasib ada kat papan tanda hotel)
pemilik tu cakap dia selit kunci kat atas tiang
dia suruh kami simpan  jaa  kunci tu..(haaaa x ke pelik)

P/s : bila cakap n suami kenapa dia suruh kita pegang kunci ek..? suami jawab..sebab kita je pelngan dia y masih tinggal, pelanggan y len dah cabut lari kot x than dgn hotel dia ..hehehr

Comments

emma said…
ih mmg bajet snggh..
mujur la dorang tak usik brg2..

Popular posts from this blog

sunat bayi lelaki #hudthoha

pengalaman bersalin anak ke dua ~ hud thoha bin mohd zahir

berurut selepas bersalin ~