Posts

Showing posts from April 4, 2012

BeSaR nYA HikMah DhuHA..

Image
saya ni bukan lah cerdik dari kecik, kalau tengok result selalu biasa2 aje..x pernah gempak, kira dalam family, agak kebelakang sedikit..tapi selalu usaha, tapi puas dah baca buku, result bese2 je..mana lah silapnya ye...???

tapi yela, berkat doa mama n abah dapat juga masuk U..kira ok la tu..huhu alhamdulilah..bila first sem begitu semangat belajar, memang duduk depan, dan memang faham apa y lec ajar, tapi result rendah sangat berbanding orang lennnn..huhu..mana silap ni..! stresss..!
result !
so tanya la kawan yang dapat dean list..dia cakap suh amal solat dhuha..so, try la buat dhuha, sebab las buat waktu sekolah menengah dulu..tapi buat just buat tidak mengharap hidup akan berubah 360 darjah..so bila exam untuk semester akan datang tiba2 melonjak naik ! fuhh..memang terkejut sangat2! macam x percaya..! padahal usaha nya lebih kurang macam sem lepas jee..dan alhamdulilah, result setiap sem memuaskan hati mama n abah
Biasiswa !
then, try aply biasiswa JPA..terkejut juga dapat..subhana…