Posts

Showing posts from April 15, 2012

ReDah To SIngaPOre..!

Image
6-8 april 2012:
antara hobi saya dan suami adalah berjalan @ traveling, selain dari cuba makanan yang sedap2..heheh..shoping mungkin tak suka mana, kalau suka pun shoping buku dan barang computer.. ok, straight 2 the point, untuk kali ke-2 saya dan suami pergi ke singapore, fst time dulu waktu berlajar seronok juga pergi dengan kawan2 satu kos..dan lebih jimat sebab naik bus dan tidur pun dalam bus je, bila dah ada family ni kene la book hotel.
6 april 2012 (jumaat )
Pagi2 lagi dah bertolak ke M-suite hotel jB, dekat je dengan kompleks kastam johor.hotel dia boleh la kira mewah, tapi dalam banyak2 hotel ni lah hotel paling berkira, seme dia cas! Siap nak guna wifi pun 1 jam 15 git..pergghh..sian adik nak men game on9.


bilik y masih lagi bersih..


7 april 2012
Mengikut perancangan kami nak naik bus, sebab malas nak pening dengan undang2 singapore kan,tapi di sebabkan kami x menginap di TUNe hotel, jadi kami x boleh beli on9 tiket tu siap2, jadi kami redah aje la..harap2 ade tiket, pag…