Posts

Showing posts from April 22, 2012

Klinik Kesihatan Ibu dan Anak selalu tidak memuaskan ??

Image
Alhamdulilah dah masuk 33 minggu ni, dan 3 kali berpindah ke KK ibu dan anak, rasa KK labok machang Kelantan adalah yang paling baik, yang pertama dulu di Kuala Lipis, yang kedua di Tanah Merah dan yang ni yang terakhir, dan lepas ni kene balik semula ke kuala lipis. Berpindah2 kan? Sebab suami dapat kerja di UITM machang, tu yang bertukar2, jadi dapat merasa ketiga2 service tiga2 buah klinik. Banyak juga dengar komen, tentang masalah service dan layanan nurse2 di KK ni, lewat lah, marah2, dan sebagainya..dan penulisan ini bukan untuk membeza2 kan Cuma mahu menghargai layanan nurse di labok machang, Kelantan ..memang TIP TOPP.!
Setiap kali tiba hari nak cek, malam tu mesti tak sabar nak pergi..kadang ada orang rasa aaduuuhhh malas nya nak menghadap muka nurse tu kan? Tapi tidak saya..hehehe..memang sangat excited..!
Cara penyusunan yang sangat sistematik :
Biasa nya nurse akan bagi tarikh dan masa untuk appointment yang akan datang, dan dia akan tanya nak datang pukul berapa, jadi kalau k…