Posts

Showing posts from April 26, 2012

Mak saya nak masuk meminang awak..~

Image
dia : “mak saya nak masuk meminang awak raya china ni, “  saya: “betul2 la..jangan main2” dia: “betuulllll”… dia: “Serdahana je ye majlis nya, jangan berlebih2 lebihan..” saya : Aaaaaa  (8_8) x cayaaaa….
Itu lah yang suami bagitahu  15 januari 2011 dulu..hehe..time tu baru lepas  amek kursus kahwin, fresh lagi…hehe..sekarang ni duk fikir how to tell my mum..!glurp..! hehehe ingat lagi time tu, macam kucing nak beranak daa..duk macam ni x kena, berdiri x kena..seme x kena, masak pulak x sedappp(sebelum ni pun memang x sedap)..tidur pun x boleh, seme buat seme x kene..ayaaakkkk..! seharian dah simpan ni, apa2 kene bagitahu jugaaa..tapi macam naaa…huah2..bagitahu kakak dulu laaa..
Pagi2 pergi keje naik kereta n kakak..dalam kereta rancang nak bagitau dia..hehe…
”angah, raya china ni family et nak main meminang”..cakap hati2 takut dia x dengar, sat g kene ulang balik,  “haaaaaaaa…!!! Waaa seronok nya! Mama dah tau ke?”  “dop lagiii…” aduiii ni la pening, ateh x da kekuatan laaa nak bagitahu.., m…