Posts

Showing posts from April 30, 2012

penat ok..

Image
saje nak update blog sementara tunggu en suami pulang pkul 2.15 pagi ni..
hurmmm sebenarnye banyak benda yang x setel lagi..
tapi selagi x tulis benda tu nampak banyak dan x tersusun..
nak start dengan esok..

1 mei :
 nk ke kubur arwah abh, lama dah x pergi..
nk lapik cermin ni sebab langsir jarang
nk cari plastik logif untuk kawen kakak
nak cuci bilik air
malam pulak nak pergi berurut, kaki macam salah urat jee..

2mei :
sepanjang hari mesti cbuk untuk medical check up di hospital

3 mei:
tanda tangan depan hakim untuk setelkn borang
siap2 kan borang dan pack brg u ke nilai, selngor dan kedah

4 mei :
lapor diri di usim
ke jakel untuk cari tudung

5 mei :
ke pesta buku pwtc jalan2 sampai lembik kaki..

6 mei :
ke mjlis kwen diana dan terus bertoak ke kedah

7mei :
alhamdulilh mungkin boleh rehatt sebentar..

8 mei :
bertolk ke t.malim untuk konvo adik ipar

9 mei :
happy konvo adik ipar, jln2 di pesta knvo

10-12 mei :
baru boleh rehat di kedah sebentar..nk mkn ns lmk 5 kupng
dan nk jln2 di …

Alhamdulilah 2 kali interview baru lepas ~fuhh

Alhamdulilah, rezeki anak , buat kali ke2 pergi interview baru lepas
first dulu interview juga tapi interview untuk LI ke luar negara (australia)
tapi x dapat..baru berangan nak tengok panda dan kanggaroo..hehe
tapi itu x di kira interview kerja la..

yang kali pertama interview adalah JQAF,
tapi awal2 lagi dah tahu x dapat sebab masa tu pregnant 3 bulan,
sebenarnya tak sedih sangat x dapat jqaf ( sedih sikit la),heheh
sebab memang niat nak sambung belajar,
tapi pergi juga la,
nak cari pengalaman,

teringat pulak interview hari tu,
pelik juga dapat,
sebab jawab soalan medsi pakai hitam ja jawapan,
soalan tak tengok pun (nampak sangat malas kan) huhuh
maybe kekosongan untuk jqaf ni banyak
mungkin sebab tu ramai budak pendidikan x berpuas hati
diorang belajar pendidikan 4 tahun tapi x dapat psoting lagi
yang kami ni x belajar pendidikan tapi dapat jadi cikgu dengan mudah,
masa interview tu memang sangat seronok
mula2 dia suruh jawap soalan bertulis
ada bahasa arab dan jawi,
kebanykkan yan…