Posts

Showing posts from May 6, 2012

SangGup BerhabIS duiT keRana MInat INi ~

Image
dari universiti memang x kan lepas kan peluang untuk ke pesta buku..
hehehe..
dulu seronok la kan, dapat bisiswa..duit boleh beli buku banyak2
tapi sekarang kene berjimat sikit..huhu

dalam nak masuk 9 bulan ni gigih pulak panjat PWTC hari tu
kami pergi hari khamis 3 mei 2012
dalam pukul 4.30 sampai di PWTC
tapi hari isnin -khamis book fair akan tutup sampai pukul 7.00 malam
memang kene cari buku cepat2

yang paling seronok pergi book fair kali ni sebab x ramai orang..
mybe dah petang dan hari kerja pulak kan
dan x yah bawak buku (en suami yang bawakkan) rasa kejam sekejap heheh
dulu waktu belajar sampa merah2 duk pegang buku..

kami memang dah survey kat internet buku yang nak di beli..
dan alhamdulilah ke semua buku yang di rancang dapat di beli..
dapat 25% lagii..ok la kan
cuma en suami x dapat buku tamadun yang dia nak..

ok ni nak share gambar yang kami pergi hari tu..heheh







RAsa Dah X Larat SanGat ~

Image
Alhamdulilah urursan untuk biasiswa sambung master dah settel..
mungkin ini hikmah dhuha..
dari medical chec up..
t.tangan di hadapan majestrit
dan urusan di usim..
semunya mudah..
sebab risau juga dengar cerita dari  kawan2 lama juga urusan tu, dalam 3 hari baru siap..

dah masuk 35 minggu ni..
memang sangat x larat..
baby sekarang suka mengeras..
dan bila mengeras memang x boleh nak gerak..
perjalanan dari lipis- s.alam perak peneng.kedah pula memang makan masa yang panjang..

dan yang paling x larat
pagi jumaat ni tetiba kene keracunan makanan..
muntah, cirit birit dan perut memulas..
x tahu la apa yang silap makan
dr kata orang y keracunan makanan akan kene salah satu dari 3 perkara..
cirit birit shj..
muntah sahaja..
dan  memulas..
saya  kene semua memang lembik laa..huhu
nasib baik suami ada..
dia yang tolong iron baju dan buatkan bf sebelum bertolak ke USIM untuk lapor diri..

mula2 dia terkejut bila saya suruh dia je lapor diri untuk saya..
ayattt x leh blah btul kan?ade suruh …