Posts

Showing posts from June 10, 2012

CaRa PuJuK LeLaki ~ ^^

Image
saje nak share sesuatu dari pembacaan, buku men are from mars, women are from venus, saya baca waktu kat universiti, waktu tahun 1 dalam bus, Bi dia simple dan senang paham, buku nye tentang komunikasi antara perempuan dan laki..


cerita aku dan si dia :
hehehe, sewaktu saya di IPTa dulu, saya kan satu kelas dengan en suami( tapi masa tu x kahwin lagi ) dia merajuk dengan saya,
al kisahnya begini, lec kami dr karim torey(maaf docter kalau salah eja nama) dia ajar kami subjek methodologi untuk buat thesis, faham2 la kan lec luar, bahasa nya mungkin kadang menyebabkan kita misunderstanding dengan arahan dia jadi dia suruh buat proposal dan tunjuk kat dia sebelum bentang kami yang budak perempuan ni faham da.. tapi x sangka la pulak budak laki x faham.. jadi kelas pun bersurai macam tu aje tanpa tanda tanya..
jadi sebelum present yang suami saya ni x bawak tajuk tu jumpa dr dulu dan dokter x terima dan x nak dengar presentation dia, memang muka dia kecewaaa.. dan dr tanya sama ada nak den…