Posts

Showing posts from August 5, 2012

x semangat nak sambut syawal

Image
orang lain sekarang ni mesti seronok nak sambut syawal
lagi2 kalau ade baby baru.. mesti lagi seronok tapi x tahu la kenapa syawal tahun ni rasa x semangat nak sambut sedangkan raya tahun ni raya di kg sendiri.. mungkin sebab saya x boleh nak makan semua makanan yang orang hidang time raya nanti kottt terutama ais batu..huwaaa..orang kata air batu ni kene pantang setahun, toii kaa?
akibat langar pantang :
waktu hari ke 33 hari saya berpantang saya mintak kat suami saya nak rasa sikit air sirap  sebab nampak sedap..dengan air batu dia.. siap buat muka kesian lagi.. suami saya, kalau saya mintak dia nak makan apa2 semua dia bagi (^_^) kalau mama saya, seme dia x bagi..(T_T) yang ni nanti gatal la. yang itu nanti ketar badan la.. jadi suami saya bagi minum sikit air sirap ais,,hheheh..sedap2 malam tu..!fuhhh x sampat setengah jam dah rasa effect dia ketar separuh badan kaki saya macam kejang sejuk sangat..! macam x boleh nak gerakkkkk bila fikir2 mungkin sebab minum ais tadiiiii...4 teguk…