Posts

Showing posts from August 13, 2012

menyesal x berlajar ilmu ni waktu pregnant dulu

bila dia NICU..
hati saya tersentap..rupenya ramai lagi anak2 yang lagi teruk dari anak saya.. tapi ibu mereka sangat positif saya pulak menangis.. bila di sana semua ibu2, seronoknye saya share cerita dengan diaorang ada yang czer, ada yang brsalin normal..tapi baby besar sampai 4.6kg..! mak oiii..saya yang 3.5kg ni pun puas nak push.. 4.6kg lagi la kan..
sebab dokter scan mula2 kata 3.6kg, sekali bila nak keluar, semua nurse dan dokter duk pakat mengucap..sebab besar sampai 4.6kg dan tailor nye sampai 5 orang..masyallah..ngerii.. tu la indahnya bila berkumpul ibu2 bercerita heheh saya ni duk tertanya2 anak sapa la yang tido sebelah anak saya ni.. semangat nye la badan, dan kalau baby 4.6kg tu nangis, saya risau betul anak saya terjaga.. yelaaa..nak tdo kan anak sendiri perlukan kegigihan..hehe akhirnya saya jumpa mak dia.kecik je la haiii.. yela, Allah tu tahu akan kemampuan akan hambanya kan..
saya suka susu kan anak saya di bilik penyusuan.. kat bilik ni x ramai ibu2 yang menyusu anak mereka drg le…