Posts

Showing posts from September 7, 2012

Alhamdulilah sec step, back to school.!

Image
Alhamdulilah 4 sep saya kembali menjadi pelajar..huaaaa..(mood belajar x datang lagi)
x sangka akhirnya saya pilih UM sebagai tempat sambung belajar
hajat hati nak sambung UIAM
tapi ..errr..x mampu kot..
sebab nak kene amek kursus bahasa (comfirm da kene amek)
pastu kene jauh dengan encik somi (x mau2)

jadi saya pilih UM nilam puri
dekat dengan tempat saya tinggal sekarang
tapi walaupaun saya amek master di UM nilam puri
tapi still kene daftar kat UM KL..

sebelum pergi saya dah setel kan semua documen yang mereka nak
medical check Up dengan tulang2 (xray) dia nak
dan kami perlu buat bayaran yuran kesihatan sebanyak RM27 git dan tunjuk bil pembayaran
di sebabkan kami di  bawah fello siswazah usim,
jadi kami perlu dapatkan financial guarantee letter dari puan mai dari FPQS

kenapa kami?hehe sebab saya dengan somiii..
malam sebelum bertolak saya dah susun semua documen
harap2 esok di permudahkan urusan
sebab bawak fatehh jadi risau kalau2 dia meragam kalau lambat siap


waktu datang tengok a…