Posts

Showing posts from October 1, 2012

terpaksa akui, fateh bukan la anak y sepenuhnya BF..

Image
saya x pernah salahkan ibu-ibu andai dia x mampu menyusukan anak dia
mungkin ada sebab yang x dapat elak.. saya percaya mesti semua ibu nak anak dia minum dari susu dia sendiri sebab susu ibu ni susu yang terbaik paling x pun sampai dia umur 6 bulan
sebenarnya fateh.. dah minum susu tepung (formula) mula2 fikir memang rasa terkilan tapi itu semua keje Allah kan
yela..kita x tahu apa yang ada dalam susu formula ni sekarang ni macam2 orang yahudi buat untuk lemahkan umat islam antaranya mungkin melalui susu dan mungkin itu sebabnya anak2 sekarang payah untuk di lentur
fateh minum susu tepung waktu dia duduk wad kanak2 lepas saya bersalin, saya sempat bagi 2 jam susu kat fateh  lepas tu nurse amek dia sebab fateh kekurangan gula dalam darah dan saya pulak bleeding teruk  4 hari saya kene tahan wad dan 4 hari kami berpisah sepanjang tu nurse bagi fateh susu tepung saya x pasti susu ape, cuma saya x pernah tengok susu tu jual kat pasaraya dan dengar2 susu tu memang mahal


dalam 4 hari saya …