Posts

Showing posts from October 2, 2012

bila sama2 sambung belajar, agak2 sapa yang buat assigment sapa? hehehe

Image
da nak masuk 1 bulan kami start kuliah
alhamdulilah, hehe saya da boleh "catch up" dengar persekitaran n cara belajar master
1 bulan tuu nak amek masa..lama toi kan?

ni nak citer pasal bila sama2 dah sambung belajar
haa korang rasa sapa yang buat assigment sapa?
saya buat assigment suami ke?
suami buat assiegment saya?
heheh

yela masing2 kan sibukk..
walaupun saya suri rumah
kerja 20 hours  tuu
suami pulak kerja dari ahad-khamis pastu jumaat sabtu kami ada kelas

biasa siang memang saya x sentuh pun assigment or buku
memang sepenuhnya tumpu pada kerja rumah
n pendidikan fateh
yelaa baby 3 bulan pun ada cara belajar dia
sekarang ni saya ajar fateh untuk tingkatkan kemahiran mendengar
dengan main different drum
amek la tupware, pinggan ke gelas
then men ketuk
bukan men suka dia

malam bila dah tidurkan fateh
baru lah nak bukak lattop
haaaa..baru nak taip satu ayat
fateh menangis
nak susu
------------------------ 20 minit lama nya------
kadang dengan saya2 pun tertidur
pastu puku…