Posts

Showing posts from October 6, 2012

Kalau dia nk belajar g saya kawen satu lagi !!

Image
Dulu waktu sambung degree hamper separuh kuliah tu penuh dengan budak perempuan Budak lelaki bape kerat je Tapi budak lelaki still Nampak kehebatan dan kecerdikkan mereka Lagi2 dari segi bahasa dan idea Beza sekarang… Bila sambung master Perempuan dalam 5 orang Budak laki dalam 21 orang See..! Mana pergi kawan perempuan yang lain ??? Saya jadi kumpulan y minority Kalau dulu saya berani juga la kan nak Tanya dekat lec or x pun bagi respond Sekarang nak jawab soalan pun takut.. Dah la lelaki ramai pada perempuan Hebat2 pulak,,kadang rasa ilmu ni macam sangat la cetek Saya jadi teingat kejadian kat hospital time nak medical check up : Saya da suami tgh isi brg Nurse Tanya kat saya
Wat medical check up ni untuk apa? Emm sambung belajar Oooo kuat semangat adik ni belajar ank kecik pun Dua2 ke sambung? Aah ..
Pastu nurse tu dia sembang dengan staf lakikat situ Sebab dekat je jadi saya pun dengar juga laa
Haaa..tengok drg..suami dia bagi je isteri dia sambung belajar Bak pe awk x kasi org rumah sambung belajar nye…