Posts

Showing posts from December 31, 2012

hotel paling x leh blah, a.k.a paling x boleh di lupa kan.!

Image
korang suka tidur kat hotel x?
bagi saya hotel ini ada syok..lebih2 ada jakuzi
n ada yang biasa2 jaaa..(tengok budget)


al kisahhhh..!
hehe teringat satu hotel yang memang kalau teringat memang lah x leh lupa
masa tu dapat temuduga jawatan PTD kat kuatan,
jadi just pergi tanpa book mana2 hotel
bila dah sampai..semua hotel penuh
termasuk la hotel2 yang mahal, walaupun x pergi (hehehe)
jadi kami try cari hotel budget
malang sungguh semua penohhhh

haisshhh..!patut la ade event besar kat kuatan time tu
jadi dah nak dekat pukul 11 malam ni
kami jumpa juga hotel ni
nama hotel tu...tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuttttt
masuk2 macam ok laaa
bila check in budak yang tolong daftar nama tu macam baru lepas mandi
sebab rambut dia basah siap x sempat nak sikat
maybe sebab tiba-tiba ramai orang nak check in (sebelum ni mesti x da orang hehehe)

bila masuk tu n da siap2 nak tidur
Allaaaahhh..econ rosaaaakkkk
x leh nak adjust..16 darjah clciussss..geerrrrhhhhh ketarr weeehhh
esok pagi2 nak kene bangun ni nak si…