proposal defence lagi 3 hari tapi sibuk cari pasal gwiyomi ~

ahad baru ni dapat msg dari en azizan , staf um skaligus pengurus student master kat um ..
msg bagitahu y proposal defence will be go on Thursday , 2.30 petang.
fuhh kecut perut..tapi aku tetap bukak2 lattop duk cari sapa lah penyanyi asal gwiyomi
bila lah nak start buat slide show ni..
udah la nak dekat sebulan aku berpoya2 meningalkan proposal ku sampai dah lupa dah apa yang di tulis
dasyat x daasyat

haaa...bila bab2 bentang membentang ni aku memang lah lemah
mana tak nye yang ada depan nt bukan calang2 orang nye la huiii
profesor2, dekan, pengarah..kalau x da soalan provokasi tu x sah laa kot

aku memang selalu kantoi soaln provok ni
jenis muka x  pandai nak sorok cuak.!
memang nampak la muka bersalah
dah2 diorang lagi la pkar dan berpengalaman
mau x senang nak carii kesalahan dalam prooposal

dan satu lagi..aku rasa macam dapat satu penyakit lepas kahwin ni
aku macam x boleh nak buat r bercakap di hadapan bila en suami ada..
kenapa ek? kalau waktu degree dulu selamba jee..siap tanya "any question ''?
sekrang ni aku rasa macam x boleh tengok kot muka dia..rasa aku macam hipokrit sangat kat depan tu
hahahah sebab rasa aku bukn pandai berckap macam tu kot
dan lebih2 lagi en suami aku ni memang pandai bercakap..
pastu kalau aku buat silap comfirm la sampai rumah dia duka ajukk..hohoho..

boleh x aku nak suruh dia keluar time akuu present hahah dasar isteri derkaha kan ..
bukan ape, klu kne marah or x dpt jawab soaln x de la malu sgt..kikiki

make sure nye drg akan tanya tentang objektif kajian n method.! ppergghhh..kajian lepas aku langsun x tough



                 .



suruh en suami pakai baju ni ok x ? haha
disertation 4 master
thesis 4 phd..
btl x?


p/s ; sekarang baru siap slide.. nak buat warna warni boleh x ? pompuan kan ~

Comments

Popular posts from this blog

sunat bayi lelaki #hudthoha

berurut selepas bersalin ~

pengalaman bersalin anak ke dua ~ hud thoha bin mohd zahir