deco rumah : frame kufi

dah setahun lebih kami duduk rumah ni
nanti saya cerita macam mana dapat rumah ni
ni rumah sewa..nak beli rumah tapi tunggu la suami dpat kerja tetap
sebab kebarangkalian kami kene hantar study kt luar tu mcm tinggi..sebab dekan ade cakap macm tu
jadi x mau la fikir pasal rumah lagi kan

nak share frame kufi..kekekek..
sebenarnya rumah ni banyak sangat paku
dan kami x mahu la manambah kan paku, kesian kat tuan rumah
jadi bila kami tengok dah ade sedia paku 3 di ruang tamu
kami try cari solution nye..

saya beli frame hajat nak letak dalam bilik
tai dalam bilik x da plak paku
sebenarnya sangat la berminat dengan art khat kufi
tapi bila tengok harga macam x mampu nak belli
sebab ianya tahsiniat..bukan keperluan..

jadi saya pun bagi sugetion pada suami u cari di google image khat kufi
dan frame..make sure x bip map..
dan kami lekat kan pada frame
sekali tengok orang x perasan pun  ianya adalah print sendiri  =)


 hhahha suruh en suami bergambar sebelum solat jumaat





harga frame 10 ringgit
kertas A4 ~ udah siappp

p/s : jangan letak saja tapi x baca : nasihat u diri sendiri =)

Comments

Popular posts from this blog

sunat bayi lelaki #hudthoha

pengalaman bersalin anak ke dua ~ hud thoha bin mohd zahir

berurut selepas bersalin ~