jangan di marah benda yang dah berlaku ~

lepas solat subuh..
saya terus angkat kain baju kotor masuk dalam mesin basuh
pastu al fateh menagis sebab tengok mak dia x da sebelah
hohoho..kelam kabut nak pasang paip ..
pasang plug laggi
pastu nak cek satu2 bju en suami (sebab hari tu termasuk baju dgn pen2 dia..habiss baju kene dakwat)
baju mahai pulak tu..! i yang beliii..! geram okehh..!

pastu terus cepat2 masuk balik n susu kan fateh..
lama pastu dengar en suami duk menyapu kat luar
dalam hatii cakap aiir rajin nye suani ku ini
intai2 dia duk sapu bilik study dia..orr maybe dia nak marking paper student
jadi dia perlu kan suasana yang tenang
tapi kenapa perlu ada bunyi macam air

opppsss..!
MAsyaAllah..
saya lupa nak letak salur getah mesin basuh kat bilik air
kebetulan bilik air tu memang dekat dengan bilik study
hohohoh habis banjir
tengo muka en suami sangat2 la cool
dalam hati cakap " habis laaa..mesti kene marah "
terus la diri iini menolong dia..kikiki

karpet basah..rak buku basah
n my lattop dua2 duk kat lantai basah
hohoho..!

tau dah mesti en suami x da mood nak marking paper dlm bilik tu..
time makan en suami cakap " x guna marah benda yang dah berlaku "
kuikuikui..thanks ye awokkss..hehehe
saya pun jawab :tadi kan kalut fateh nangis..heheheh..
en suami senyum je dan jawab..x pe..nanti kalau rak tu reput pakai la duit sayang beli..
 ~gerhhhh..

kelembutan dan keopanan mu meruntun hati ku cewahh ~ geli mat

p/s : 4 the sec time i did it..sebelum ni ye jugak..kenapa la diri ii terlalu cuai..haiii sabor je laaa

Comments

Popular posts from this blog

sunat bayi lelaki #hudthoha

berurut selepas bersalin ~

pengalaman bersalin anak ke dua ~ hud thoha bin mohd zahir