Review product : my gadget Acer IConia w5

sesungguhnya..
sangat la saya berpejam mata membelinya
hohoho..
sebab lattop dan netbook sangat la lem dan sudah menopos..
jadi stress kot nk buat thesis
nak bukak 1 file pun alahai sempat menyusu fateh sapai dia tertidur

memang cadang nak beli tab
senang nak bwak pergi mana2
tapi bila fikir 
nak cari tab yang adda microsof office
sebab tujuan utama saya boleh menaip assigment 
yela nak buat thesis ni hadware ni sangat la penting kan
jangan kita dah penat2 taip, sekali semua doc hilang sebab lttop kita yang bermasalh
banyak kot kes macam ni

so kriteria yang di cari :
- ade mcrosof office
-kecik mudh di bawa
-batery tahan
-boleh cabut screen n keyrd dia
- dan y penting laju
-ade keybord x mau touch screen shj

so dari dulu duk tunggu tabb macam ni
sampai la keluar acer iconia w5 ni
ade windoms 8
dan yang syok dia boleh jadi tab dan kalau gabung dia jadi netbook
sebab ade keybord, tapi bila cabut keybord dari screen dia ade keybord touch screen
so syok la andai kita saje2 nak g travel x yah bawak keybord, just bawak tab batery dia pun tahan 16 jam
de 3G n wifi, dan sangat la sesuai u saya dan suam kalau nak buat research dan memerlukkan gajet yang senang untuk bawak turun ke padang ni, dengan nak angkut anak lagi kan, sebab tab ni ringgan dari tab yang jual sedia ada..

dah survey kat kelantan, peneng dan kedah harga dia sama je, cuma kalau beli dekat kelantn kami dapt 16 free gift..syok kann..

hari tu survy harga dalam 2399..mungkin sekarang dah turun
dan time beli suami y plg bersemangat..
sebab dia y byk tahu pasal bab2 compputer
ram la, prosscer la ape la kan
saya tahu guna jeww
macam kereta la..kebanyakkan perempuan tahu guna jee
dah rosak pangil la orang laki kekekek..x giteww??



bab2 gajet ni dia la paling pro lagi semangat..=)



16 gift y dapat termassuk head phone dan beg tab juga..sekali dgn skrin protector


 Al fateh y suka nooo main lattop mak dia




boleh terbelah duua..dan kalau nak taip teruus je masukkan balik, dia x kn ter off



hanya ada warna silver..klu de warna pink i beli y warna pink kekek

buat sememntara ni sangat la berpuas hati dgn product ni..dan x de komplain

insyallah akan di gunakan dengan baik

p/s : waktu bf selalu la on9 guna hp, dan pernhh sekali terjatuh hp tu puuukkk atas kepala ank..skg ni nak on9 guna tab ni x berani nk angkt tinggii2 takt jtuh ataas kpla fateh, klu jtuh smp ke pgi ngis nye haha

Comments

UmmuSyariff said…
huhuhu...u mmg best...suka bg yg complete review klu i tnya..bdw.syukran dear....nk bli jugak stu...tp ase nk bli macbook apple jerkk....bila la agknyeyyy
izyan zulkiply said…
ccciettt apple tu hahahha..gud luck dear , i x mampu kkiki

Popular posts from this blog

sunat bayi lelaki #hudthoha

pengalaman bersalin anak ke dua ~ hud thoha bin mohd zahir

berurut selepas bersalin ~