tiba2 nafsu bershopping membuak2 ~

x tahu la kenapa mood bershoping ni tiba2 membuak2
nak kasut baru..
nak beg baru..
nak baju baru..
haaa..lama sangat duduk kat rumah kot..heheh
tapi yang pasti kalau nak shoping ni xbest pakai duit suami
sebab apaaa?

sebab mesti kene jawab macm2 soalan
berikan 12 sebab kenapa nak hand bag baruu ??
haaa..nak jawab cam ne..??
soalan untuk student dia pun dia x mintak banyak macam ni

x pun en suami akan cakap..
hand bag tu elok lagi..
pandai2 pulak isteri ni menjawab..hand bag tu tahun lepas punya
haha memang la tahun lepas tapi dec 2012 kira baru lagi tapi still la tahun lepas kan
--rejectt--
jadi guna duit sendiri lagi syok..x gitu?

yela bila fikir2 dah ada anak ni
jangan la nak feeling2 pakai hand bag kecik celah ketiak
kalau x bawak pampers dalam hand bag tu bukan la mak budk nama nya
sekarang ni kalau cek hand bag
dengan minyak telon nya, stokin anak, kasut anak..
kadang nak pakai bag baby pun malas sebab nak g shoping ja kot
n x lama..jadi letak dalam hand bag sudah
lain kalau shopiing n keluar u jangka masa panjang baru bawak beg baby

jadi beg harus la serderhana besar
hari tu jlan2 kat kb mall
tapi perangai cerewet ini kembali datng seleas bersalin hehehe
x da y berkenan..


ni la taste i..jangan kutuk ok
x minat aih jenis mak datin2
n x da la minat sangat jenis brand
asal cantik kalau murah pun x segan nak pakai



 bag mmcm ni ok jugak, x da la gelombong sangat kalau en somi letak kain pelikat dia (sumber dar zalora ), 
zalora

yang ni pun smart, sng jugak , boleh dukung fateh, 

oooohhh ni bag waktu belajar dulu kikiki


sebenarnya diri ini x suka pakai hand bag
rasa macm sangat lah wanitaaa..hahah
tapi sebab pernah kejadian tertingal hp atas meja time makan
dn hp tu pun dh hilang
jadi suami paksa bawak handbag..
dan suami pun duk bunyi sebab saya duk tumpang poket diaa..heh!

ok, kalau ada bag harus lah ada kasut baru kan
x tau la kenappa..saya punya taste ni masih sama macam waktu belajar dulu (sng nak berlari >..)
x suka high heel, suka yy flat..dan tutup depan
maybe jari kaki ku y runcing ini kottt mendrong ku untuk pilih kasut tutup depan
bukan x suka pki high heel (tapi memang x suak las n first pakai time kawenn..itu pun jalan duk pegang suami ja..takut jatuh..~)
penah lepas bersalin hari tu koya beli high heel (ops bukan high heels tapi wedges ) tapi y scholl punya
scholl kan jenis y selesa..ok la x sakit pakai..
tapi dah nama nya orang jenis kaki kawad kann..x yah la uii nak pakai high heel
tergelecoh sekejp mok cik..dah malu selambakk
nasib x dukung fateh time tu

lepas tu x pakai dh kasut tgi..rela sarung kasut croks kegemaran remaja..






nicee..



simple


pada saya , bagus sekiranya kita keluarkan sedikit duit utk beli kasut yang selesa, quality dan menjaga kaki
yela kaki ni kita nak pakai lama..
kalau pakai hgh heel yang menyakitkan, dan kasut yang x sesuaii .kit juga yang skit


sebenarnya say dah terrrrpaw en suami beli kasut baru hehehe
flat punya kasut..ok la kan..
sebab kasut lama dah haus
bila dapat kasut baru ni rasa semangat sikt nak buat kerja rumah ~
lalalalaala...

p/s /: ala pakai kasut lawa2 pun x da sapa nak pandang, termasuk diri sendiri..kalau pandang..langar tiang la alamatnya -)

Comments

Popular posts from this blog

sunat bayi lelaki #hudthoha

berurut selepas bersalin ~

pengalaman bersalin anak ke dua ~ hud thoha bin mohd zahir