jalan2 tanpa henti ~ mari layan pic kami

Alhamdulilah cuti y di beri kami manfaat sepenuhnya untk bercuti2
dalam MAlaysia je la okey..duit x banyak nak g oversea insyallah (ada hajat nak berjalan ke korea ) hahaha
 ok, jadi sebelum bercuti, saya sempat la book hotel dan rancang nak pergi mana
kami tidur di Grand season kuala lumpur
sebenarnya percutian ni adalah percutian suka2 hati ja
x da perancangan khas..book hotel pun las2 minit

kami bawak anak g kid paradise di the mines
syok kot..hahaha
kalau nak g sana ke pakai stokin, mak ayah yang masuk pun wajib pakai stokin (jadi dah stadbay stokin awal2 dari rumah ) kalau beli 4 ringgit
dan bayaran nya 38 ringgit
mak ayah x yah bayar..budak ajeww
kalau budak2 besar 2 tahun ke atas happy la mainn
fateh ni semua benda diia masuk mulut hehehe









teringin nak naik kapal tu..
tapi anak2 semua dah lapar..
saya bukan pergi sorang, fmily k.ngah, k.de n k.long pun ade
lepas tu kami balik tidr kat hotel

hotel pun sgt la cantik ~ kan best klu bilik rumah mcam nii heheh



sebab hote ni dekat dgn pWTC
masa tu ade book fair jadi memang kami nak cari buku u thesis kami

gambar ni di book fair, x tahannye en suami surug org tangkap kan gambar kami , lepas tu baru tahu org tu adlh penulis buku haha



phewww~
lepas tu kami jadi baby sitter u k.ngah yang ada shoot safiya
haaa..masuk tv ko..
saya pun jadi macam perok la kejap
tengok model2 ni make up bagai
model muka macam patung
jadi tau la jugak mcm mana orang tv ni buat kerja
x da pun penggacara safiya tu
tapi banga sgt n kakak i ni laaa..
dalam masa 2 tahun dia bah boleh pergi sejauh ini

baby umar pun ade..


ok, lepas pilihan raya kami sambung lagi perjalanan kami terusss ke peneng
bila lalu peneng harus la lalu cameron..
en suami tetiba masuk bulan may ni dia jadi lomantik
hahh..dapat bunga.di sebab kan dia x tahu saya suka bunga warna apa
jadi diia beli je semua warna
tapi sebenarnya saya suka bunga rose putih hahaha..x pa la..saya suka jaa

dan kalau korang g cameron make sure makan kat glory 78
mee goreng n steam bot dia sgt sedap!
dan paling sedap aiskirim strawbery peehhh..!mengoda toiii




sampai di peneng kami ada bengkel dgn dr OT..penulisan thesis di usm
n malam tu kamii jalan2 di quenssbay..syok kottt..
n esok kami g batu ferenggi..saya memang x pernah g sinii
batu ferenggi

pantai nnye cantik n dekat juga dgn air terjun
jadi kami pilih air terjun u mandi
al fateh macam biasa la dia bukan boleh mandi air terjun niii
omfirm x mau naik hahah

air terjun ape ntah nama nya haha


tengok la dia bukn min yok berenang


lepas mandi kami ke padang kota
makan pasembuq, abc n laksa
perrggghhhh ~ dah lapaq2 mandi
makan pulop, memang awesome la kan..
suami pulak tempah kerang bakar..syok2


lepas tu suami ajak naik feri
haaaa y part ni saya emang jakun tahap maksima
hahaha
syok sangat dapat naik feri sekali dgn kereta dan free




hajat lepas tu kami nak ke legong hot spring
tapi bila call , resort kat sana penuh
jadi terus balik ke kedah rumah mak mertua
dalam 6 hari kami di kedah
kami terus balik ke lipis..huahauah
dan terus teringat balik my thesis y duk sebek dalam lattop x berusik..

tq sangat2 pada en suami y sanggup bersusah payah bawak isteri dia jalan2 heheh
seronok sgt, dapat jlan2, mand2, makan2, dapat bunga lagi...heheh

ok bye ~


Comments

Popular posts from this blog

sunat bayi lelaki #hudthoha

berurut selepas bersalin ~

pengalaman bersalin anak ke dua ~ hud thoha bin mohd zahir