selamat ulang tahun al fateh , thanks 4 coming

hai lah ibu, birthday fateh dah seminggu baru nak buat entry
maaf la kemalasan dan ketidak sihat diri membuat kan diri ini x larat untuk menaip ~
sakit kepala, muntah, batuk, selsema semua ada

alhamdulilah fateh dah cukup setahun
dan masuk setahun lah fateh dah start kaki dia melangkah
teruja mak dia..sekarang dah masuk 7 tapak
insyallah x lama lagi boleh lah berlari ~ siap sedia dah haih seluar dalam jubah sat g dia nak berlari dalam mall senang nak hungga..

14 jun 2013 baru ni cukup setahun
mula x rancang pun nak buat parti
dah la kami duduk di negeri orang
x kenal orang, jiran pun x berapa rapat
kek pun x tau mana sedap
semua buat sediri ~
candy buffet , kek pun kawan yang buat
x pela, x niat pun nak riak2 kubra tahap birtday anak artis
jus buat makan n nak jamu orang tanda kesyukuran punya anak ynag sihat sempurna

biasa orang sebulan sebelum majlis dah buat survey bagai kan
hooo saya malam tu la baru nak serach iternet nak buat mcam mana
jemputan x ramai dalam 30- 35 orang
kami buat malam sebab nak bakar ayam

menu nya nasi goreng n bihun,,ayam bakar
air tembikai n sarsi
n ada kek n gula2
dan ade sedikit gift untuk tetamu
alhamdulilah makanan x membazir
cukup2

kami but kat rumah ja
malas nak buat kat kfc r mana
ank koi ni dh la kuat mengutip, n ke main lassak,,sat g habis lantai kfc dia mop




tema purple , blue n putih ..buat sendiri pukul 3 pg baru tidur sampai tertinggal huruf H, patutnya sanahhelwah kann ~




beli jugak benda alah ni, tapi maaf lah fateh nak pakai, kejap je dia cabut terus lepas tu hehehe, tapi benda ni simpan balik dalam kotak, boleh guna untuk tahun depann





gift untuk tetamu, beli kat mydin je benda alah ni, dalam nye letak makanan juga ~


candy buffet yang kelakorr..kikiki x berapa kreatif la mak nye ni hai al fateh nasib la ye


with my bff heheheh..tetba pakai hitam malam tu ~ lari tema betul kan



birthday boy..yeaaa memesar dgn jayanyaaa



hadiah dari ibu n abati, kete kebal hahhaha...beli yang murah2 aje hadiah nye, x yah nak mahal2 sgt ye nak




bersama teman yang paling rapat ~tq datang sahabat2 sayang kamu semua


tq pada jiran2 yang datang dan kawan2, semoga doa kalian tidak pernah putus untuk kami dan al fateh .
maaf fateh hanya ni je yang ibu mampu buat, ibu x harap fateh jadi anak yang berjawatan tinggi tapi soolat n mengaji entah ke mana, jadi lah insan yang betul2 ikhlas dan bertqwa..

ibu doa kan fateh dapat isteri solehah, bijak dan pandai menjaga maruah..biar lah x cantik, ibu x kisah nak..
asal aurat terjaga..

selamat hari lahr sayang fateh..

Comments

Popular posts from this blog

sunat bayi lelaki #hudthoha

berurut selepas bersalin ~

pengalaman bersalin anak ke dua ~ hud thoha bin mohd zahir