rindu nak mengandung lg..tapiiii...........

ade sekali en suami tunjuk gambar baby pmpuan kat lattop dia kat sy
n saya ckp kenapa?
dia ckp saja tunjukkk..hehehe duk senyum sorang2

pastu duk cakap n fateh , fateh nak adik x, nak adik kan?

hoho fateh x cukup 2 tahun lg bang
bila fikir pasal pregnant memang la seronok
tapi part nk bersalin tu fikir banyak kali
errkkk massih serik lagi, x hilang trauma nye

hati nak mengandung lagi
tapi banyak benda kene fikir

fateh x cukup 2 tahun susu lagi
master pun belum habis lagi
lgi pun kesian kat mama terbantut sokmo hajat nk g umrah haha
mama ckap tahun depan jgn ade y beranak ek mama nk g umrah
kami ni tiap2 tahun beranak pantang rumah mama
kadang tu setahun dua orang sx

sekarang ni bila penat angkat bakul baju
penat basuh pinggan selalu ckp kat suami
"abg, syg rindu la nak dengar abg ckp ..syg biar la abg basuh pinggan tu, syg kan mengndung..x pun jgn la wat keje berat2 rehat2.." hehehee
nak tau dok suami jwab ape ??
..x pel syg mengandung dulu nanti abg ckp la cm tu..~ cisss kecewaaaa hahahah baru nak manja2

kalau boleh nk no 2 ni nak ank gurl2 la heheheh
tapi nama bukan fatehah..
seronok dengar k.long scan baru ni katanya bby gurl
n klu betul la baby gurl , baby tu bakal jadi cucu perempuan y pertma!
hooooo...!
mama kata nk buat kenduri cukur jambui siap wat decoration bagaiiii,,,,
"mama dah survey dh buai cntik tu"
nmpak dak bertapa semangat nye mama sy bila tahu cucu pmpuan
gelang emas selai dua mesti dapatnye la
tapi mama kata klu keluar laki x jadi la wat kenduri hahhha sedih sungguhhh!

ok la skg ni tgh serach nk dapat kan baby twin..mengada nyee
mesti syok kan lbh2 klu gurl2
tapi bila fikir2 kan mcm x syok juga baby gurl sb i x dapat di manja kan spt skg
yela skg ni kat rumah tu kan i je perempuan
heheheheh...*tetiba

x pela, tgu fateh cukup 2 tahun dulu
baru rancang untuk next baby.
tunggu berat badan 49 balik, skg 55kg! pitam
biar fateh dah boleh faham arahan,
x puas nk main kejar2 dgn dia



fateh y di pki tudung mak sedara nye ~ heh! cumel 


p/s :alhadulilah buat masa ni planing scra semulajadi msh berkesan =p heheh  haishhh umur daah 25 , mama dulu umur 28 anak dah 4 orang !

Comments

Anonymous said…
Tudung kak cha ler...hihi

Popular posts from this blog

sunat bayi lelaki #hudthoha

berurut selepas bersalin ~

pengalaman bersalin anak ke dua ~ hud thoha bin mohd zahir