Posts

Showing posts from January 23, 2013

kerusi fateh..

Image
fateh dah start duduk (dengan sokongan sejak 4 bulan ) sekarang baru masuk 7 bulan dia dah boleh duduk sendiri ( sama la dengan dalam buku baby yang biru tu ) Alhamdulilah.. mak nye ni asal aje ade perkembangan baru mula la excited nak bershoping kikiki dulu dah berhajat nak beli kerusi bumbo seat..sebab sangat cute dan boleh sokong tulang belakang dia..

tapi lepas minta kat suami..my proposal di tolak..uhuk2 atas alasan kerusi ni x boleh pakai untuk jangka masa panjang sebab takut peha fateh terlekat x boleh keluar sebenarnya kami dah survey kat banyak kedai baby dan range harga dia dalam 195 ke atas..(agak mahal  bagi kami )
dan suami memang x nak guna walker untuk bagi makan fateh sebab fateh ni kalau jumpa mainan dia x nak makan dan memang nurse ade pesan..jangan letak mainan time dia makan takut dia nak main dan x mahu makan.. dan kami sebelum ni guna car seat fateh dan saya sangup buang pembalut car seat ni..x mahu kotor (sebab nak pakai untuk next baby )


so kami pun survey2 ker…