Posts

Showing posts from February 2, 2013

perkembangan fateh 7 bulan

Image
benda yang paling teruja sepanjang fateh 7 bulan adalah kehadiran 2 gigi bawah dia
dan satu lagi adalah fateh dah pandai tepuk tangan
lebih2 kalau time makan..!
hoyeeehhhh!
x sia-sia maknye menyanyi macam nak tersembur air liur dan duk ulang lagu sama
sambil tepuk2 tangan
dan buat aksi muka yang sangat la happy supaya mood nak makan dia x hilang pheewwww

kadang malu jugak dekat en suami
tapi x pa laa..sebab en suami nynyi pun ke laut kikikiki
fateh memang teruja tengok mak ayah dia menyanyi
kadang2 bila main flash card dengan dia
sangat2 la dia teruja
yang penting kita kene wujudkan suasana yang sangat happy
kadang saya rasa macam duduk dalam tadika
bila main flash card dengan fateh kikiki (malu kat anak jiran sebelah )

bila fateh dah pandai meniti
saya jadi berhati2
takut dia jatuh
dan sejak dia berani explore ni
setiap kali saya masak dan solat
saya jadi x tenteram
sebab dia suka sangat masuk bilik bila saya masak
setiap 10 saat mesti saya jenguk dia
kejap dia ada kat ruang tamu, le…