Posts

Showing posts from April 4, 2013

jangan di marah benda yang dah berlaku ~

Image
lepas solat subuh..
saya terus angkat kain baju kotor masuk dalam mesin basuh
pastu al fateh menagis sebab tengok mak dia x da sebelah
hohoho..kelam kabut nak pasang paip ..
pasang plug laggi
pastu nak cek satu2 bju en suami (sebab hari tu termasuk baju dgn pen2 dia..habiss baju kene dakwat)
baju mahai pulak tu..! i yang beliii..! geram okehh..!

pastu terus cepat2 masuk balik n susu kan fateh..
lama pastu dengar en suami duk menyapu kat luar
dalam hatii cakap aiir rajin nye suani ku ini
intai2 dia duk sapu bilik study dia..orr maybe dia nak marking paper student
jadi dia perlu kan suasana yang tenang
tapi kenapa perlu ada bunyi macam air

opppsss..!
MAsyaAllah..
saya lupa nak letak salur getah mesin basuh kat bilik air
kebetulan bilik air tu memang dekat dengan bilik study
hohohoh habis banjir
tengo muka en suami sangat2 la cool
dalam hati cakap " habis laaa..mesti kene marah "
terus la diri iini menolong dia..kikiki

karpet basah..rak buku basah
n my lattop dua2 duk kat lanta…