Posts

Showing posts from April 9, 2013

Review product : my gadget Acer IConia w5

Image
sesungguhnya..
sangat la saya berpejam mata membelinya hohoho.. sebab lattop dan netbook sangat la lem dan sudah menopos.. jadi stress kot nk buat thesis nak bukak 1 file pun alahai sempat menyusu fateh sapai dia tertidur
memang cadang nak beli tab senang nak bwak pergi mana2 tapi bila fikir  nak cari tab yang adda microsof office sebab tujuan utama saya boleh menaip assigment  yela nak buat thesis ni hadware ni sangat la penting kan
jangan kita dah penat2 taip, sekali semua doc hilang sebab lttop kita yang bermasalh
banyak kot kes macam ni
so kriteria yang di cari : - ade mcrosof office -kecik mudh di bawa -batery tahan -boleh cabut screen n keyrd dia
- dan y penting laju
-ade keybord x mau touch screen shj
so dari dulu duk tunggu tabb macam ni sampai la keluar acer iconia w5 ni ade windoms 8 dan yang syok dia boleh jadi tab dan kalau gabung dia jadi netbook sebab ade keybord, tapi bila cabut keybord dari screen dia ade keybord touch screen so syok la andai kita saje2 nak g travel x …