Posts

Showing posts from April 10, 2013

deco rumah : frame kufi

Image
dah setahun lebih kami duduk rumah ni
nanti saya cerita macam mana dapat rumah ni
ni rumah sewa..nak beli rumah tapi tunggu la suami dpat kerja tetap
sebab kebarangkalian kami kene hantar study kt luar tu mcm tinggi..sebab dekan ade cakap macm tu
jadi x mau la fikir pasal rumah lagi kan

nak share frame kufi..kekekek..
sebenarnya rumah ni banyak sangat paku
dan kami x mahu la manambah kan paku, kesian kat tuan rumah
jadi bila kami tengok dah ade sedia paku 3 di ruang tamu
kami try cari solution nye..

saya beli frame hajat nak letak dalam bilik
tai dalam bilik x da plak paku
sebenarnya sangat la berminat dengan art khat kufi
tapi bila tengok harga macam x mampu nak belli
sebab ianya tahsiniat..bukan keperluan..

jadi saya pun bagi sugetion pada suami u cari di google image khat kufi
dan frame..make sure x bip map..
dan kami lekat kan pada frame
sekali tengok orang x perasan pun  ianya adalah print sendiri  =)


 hhahha suruh en suami bergambar sebelum solat jumaat





harga frame 10 ringgit
ke…

perkembangan fateh 9 bulan ~ hai la anakkk...

Image
Alhamdulilah 14 april ni fateh akan masuk 10 bulan insha Allah
sekejap je rasa nye masa berlalu
Al fateh dah makin fham arahan mak dia
seronok dapat tengok dia 'download ' perangai mak ayah dia kekekek



saya andaikan perkembanga fateh ni dari umur dia 7-9 bulan
seawal umu fateh 7 bulan dia dah boleh tepuk tangann..bila saya menyanyi..
dah boleh buat wawawa bulann..! sambil tepuk2 mulut
dah boleh amin
dah blehh tata orang
dah boleh give me 5..! yeaaayyy
hehehe
dan yang paling syok fateh selalu ikut azan, kalau kat tv ade azan dia pun duk azan sekali..nak gelak tgkk



pasal makan,
alhamdulilah fateh makan je ae yang mak dia buat..
tapi berat ye maintain jee..8 kilo hohoho risau juga..tapi nurse x cakap pe2



bila dah masuk 9 bulan hari tu hnya Allah je tahu betapa lasak nya dia..
masuk bilik air
dapur jangan cakap la
kadang selippar kat luar pun da boleh amek ikut pagar
dah berapa kali jatuh tertungeng..nangis kejap pastuu main balik hohohoh



pastu bab2 mengutip ni paling x daya..
tia…