Posts

Showing posts from April 22, 2013

proposal defence lagi 3 hari tapi sibuk cari pasal gwiyomi ~

Image
ahad baru ni dapat msg dari en azizan , staf um skaligus pengurus student master kat um ..
msg bagitahu y proposal defence will be go on Thursday , 2.30 petang.
fuhh kecut perut..tapi aku tetap bukak2 lattop duk cari sapa lah penyanyi asal gwiyomi
bila lah nak start buat slide show ni..
udah la nak dekat sebulan aku berpoya2 meningalkan proposal ku sampai dah lupa dah apa yang di tulis
dasyat x daasyat

haaa...bila bab2 bentang membentang ni aku memang lah lemah
mana tak nye yang ada depan nt bukan calang2 orang nye la huiii
profesor2, dekan, pengarah..kalau x da soalan provokasi tu x sah laa kot

aku memang selalu kantoi soaln provok ni
jenis muka x  pandai nak sorok cuak.!
memang nampak la muka bersalah
dah2 diorang lagi la pkar dan berpengalaman
mau x senang nak carii kesalahan dalam prooposal

dan satu lagi..aku rasa macam dapat satu penyakit lepas kahwin ni
aku macam x boleh nak buat r bercakap di hadapan bila en suami ada..
kenapa ek? kalau waktu degree dulu selamba jee..siap tanya…