Posts

Showing posts from April 27, 2013

tiba2 nafsu bershopping membuak2 ~

Image
x tahu la kenapa mood bershoping ni tiba2 membuak2
nak kasut baru..
nak beg baru..
nak baju baru..
haaa..lama sangat duduk kat rumah kot..heheh
tapi yang pasti kalau nak shoping ni xbest pakai duit suami
sebab apaaa?

sebab mesti kene jawab macm2 soalan
berikan 12 sebab kenapa nak hand bag baruu ??
haaa..nak jawab cam ne..??
soalan untuk student dia pun dia x mintak banyak macam ni

x pun en suami akan cakap..
hand bag tu elok lagi..
pandai2 pulak isteri ni menjawab..hand bag tu tahun lepas punya
haha memang la tahun lepas tapi dec 2012 kira baru lagi tapi still la tahun lepas kan
--rejectt--
jadi guna duit sendiri lagi syok..x gitu?

yela bila fikir2 dah ada anak ni
jangan la nak feeling2 pakai hand bag kecik celah ketiak
kalau x bawak pampers dalam hand bag tu bukan la mak budk nama nya
sekarang ni kalau cek hand bag
dengan minyak telon nya, stokin anak, kasut anak..
kadang nak pakai bag baby pun malas sebab nak g shoping ja kot
n x lama..jadi letak dalam hand bag sudah
lain kalau shop…