Posts

Showing posts from May 19, 2013

jalan2 tanpa henti ~ mari layan pic kami

Image
Alhamdulilah cuti y di beri kami manfaat sepenuhnya untk bercuti2
dalam MAlaysia je la okey..duit x banyak nak g oversea insyallah (ada hajat nak berjalan ke korea ) hahaha
 ok, jadi sebelum bercuti, saya sempat la book hotel dan rancang nak pergi mana
kami tidur di Grand season kuala lumpur
sebenarnya percutian ni adalah percutian suka2 hati ja
x da perancangan khas..book hotel pun las2 minit

kami bawak anak g kid paradise di the mines
syok kot..hahaha
kalau nak g sana ke pakai stokin, mak ayah yang masuk pun wajib pakai stokin (jadi dah stadbay stokin awal2 dari rumah ) kalau beli 4 ringgit
dan bayaran nya 38 ringgit
mak ayah x yah bayar..budak ajeww
kalau budak2 besar 2 tahun ke atas happy la mainn
fateh ni semua benda diia masuk mulut hehehe









teringin nak naik kapal tu..
tapi anak2 semua dah lapar..
saya bukan pergi sorang, fmily k.ngah, k.de n k.long pun ade
lepas tu kami balik tidr kat hotel




sebab hote ni dekat dgn pWTC
masa tu ade book fair jadi memang kami nak cari buku u thesi…