Posts

Showing posts from June 19, 2013

selamat ulang tahun al fateh , thanks 4 coming

Image
hai lah ibu, birthday fateh dah seminggu baru nak buat entry
maaf la kemalasan dan ketidak sihat diri membuat kan diri ini x larat untuk menaip ~
sakit kepala, muntah, batuk, selsema semua ada

alhamdulilah fateh dah cukup setahun
dan masuk setahun lah fateh dah start kaki dia melangkah
teruja mak dia..sekarang dah masuk 7 tapak
insyallah x lama lagi boleh lah berlari ~ siap sedia dah haih seluar dalam jubah sat g dia nak berlari dalam mall senang nak hungga..

14 jun 2013 baru ni cukup setahun
mula x rancang pun nak buat parti
dah la kami duduk di negeri orang
x kenal orang, jiran pun x berapa rapat
kek pun x tau mana sedap
semua buat sediri ~
candy buffet , kek pun kawan yang buat
x pela, x niat pun nak riak2 kubra tahap birtday anak artis
jus buat makan n nak jamu orang tanda kesyukuran punya anak ynag sihat sempurna

biasa orang sebulan sebelum majlis dah buat survey bagai kan
hooo saya malam tu la baru nak serach iternet nak buat mcam mana
jemputan x ramai dalam 30- 35 orang
kami bu…