Posts

Showing posts from July 7, 2013

tetiba mood nak ber spa ~

tetiba mari angin nak berspa
haaaa ajak mama sekali tau
sebenarnya ni kot first time saya berspa, jakuzi bagai
sebelum ni x pernah
dah kenapa lepas kahwin baru nk spa izyan uiii

x la, sebelum kahwin dulu i kan student
dah kawen time belajar..mana adoo duit
kahwin pun org sponsor,
klu lepas tu minta pergi spa memang nak kne cubit free laaa
heheheh

tapi jelous kot kakak2 sy semua sebelum kahwin semua ber spaaaa
haaaa adik dia ni je di biar kertu gelegang

so sabtu baru ni i g spa
spa biasa2 je, x da la mewah2
nk cuci badan
amek pakej sauna, urut, rambut, n facial sx n mandi aura

yang kelakor nye
saya yang first time masuk sauna ni
jadi ppanik gila time asap n wap2 dia memenuhi ruang
hoooo sampai batuk2 macam org lemas dalam kebakaran
nasib cepat siap dalam 20 minit klu x memang nak minta tolng dah
kampung nya la rasa hahahha

yang urut tu memang sedap laaa
sedap sakit kikiki
uratnye dah tegang banyak sangat buat keje hehhhh

lepas tu muka ini di facial
haaaa..yang ni x tahan saya boleh pul…