Posts

Showing posts from July 31, 2013

rindu nak mengandung lg..tapiiii...........

Image
ade sekali en suami tunjuk gambar baby pmpuan kat lattop dia kat sy
n saya ckp kenapa?
dia ckp saja tunjukkk..hehehe duk senyum sorang2

pastu duk cakap n fateh , fateh nak adik x, nak adik kan?

hoho fateh x cukup 2 tahun lg bang
bila fikir pasal pregnant memang la seronok
tapi part nk bersalin tu fikir banyak kali
errkkk massih serik lagi, x hilang trauma nye

hati nak mengandung lagi
tapi banyak benda kene fikir

fateh x cukup 2 tahun susu lagi
master pun belum habis lagi
lgi pun kesian kat mama terbantut sokmo hajat nk g umrah haha
mama ckap tahun depan jgn ade y beranak ek mama nk g umrah
kami ni tiap2 tahun beranak pantang rumah mama
kadang tu setahun dua orang sx

sekarang ni bila penat angkat bakul baju
penat basuh pinggan selalu ckp kat suami
"abg, syg rindu la nak dengar abg ckp ..syg biar la abg basuh pinggan tu, syg kan mengndung..x pun jgn la wat keje berat2 rehat2.." hehehee
nak tau dok suami jwab ape ??
..x pel syg mengandung dulu nanti abg ckp la cm tu..~ cisss ke…