Posts

Showing posts from August 20, 2013

raya lebih bermakna2013

Image
raya tahun ni alhamdulilah lebih gembira
sebab al fateh dah pandai jalan boleh la bergaya sikit kan hehehe
tahun ni x jadi tema emerald green puah duk tunjuk kat suami emerald green tu cam ne las2 dia minat warna purple ok pasrah


10 malam terakhir kami dah balik kedah hah?mak mertua pun tegur awal nya balik sempat la buat kuih raya, walaupun tukang tekap n gelek2 popiah ja


alhamdulilah seronok nya 10 mlm terakhir kat sini sebab rumah mertua betul2 dekat dgn masjid depan rumah ja org cakap free gear pun dah boleh smpai, jalan kaki ja langkah 1 longkang ja tapii sy x g pun qiam kat masjid cukup kat rumah sebab fateh tidur kan x pela sy lg selesa kat rumah, klu g masjid x tenteram fikir anak terjaga n nangis
biasa kat masjid drg akn sahur sekali perghh bukan sebarangan sahur, nasi arab tuuu sy sahur kat rumah je, hukhuk tq mak mertua ku sediakan  mkn srg2 depan tv time sahur huhuhu (sambiil menepuk anak)
jadi sebelum suami n family g qiam kat masjid biasa dia akan kejut kan saya dulu u q…