Posts

Showing posts from September 9, 2013

honeymoon cara kami

Image
ramai sahabat2 yang dah kawen dan ade juga yang bertanya pada sy macam mana nk mudah hamil padahal sy pun x la terlalu cepat hamil dalam 3 bulan lepas kahwin alhamduilah
memang risau kan?kadang keciwa bila period  dan kalau lewat sikit kita dah sangat excited dan harap x datang period dgn harapan mmg ade baby dalam rahim kita tapi percaya lah, jangan terlalu memikir kan, biar kan ianya datag dgn sendri nya
sepanjang 3 bulan sblm kahwin dan sebelum kahwin sendiri pun sy dah rancang nak buat mcm2 aktiviti bila dah ada suami nanti mungkin korang boleh try
-snorkling
bila dah ada anak kecik mungkin agak terbatas seronoknye kami snorkling dulu pgang tgn sambil tgn ikan


-berbasikal kam dulu berbasikal di taman bukit cerakah s.alam, pusing satu bukit, sambil tu boleh bersenam, berjoging n so on, ye lelaki n perempuan mmg kene bersenam.


-jungle tracking wess sory la sy mmg suka aktiviti mcm ni, suka kan nature dulu teringin nak masuk hutan n berkhemah dgn suami, sambi bakar ayam depan air te…