Posts

Showing posts from November 24, 2013

" aku si kucing hitam " entry untuk 25 tahunnya usia

Image
alhamdulilah 19 nov 2013 saya genap 25 tahun..
orang kata berakhirnya usia remaja..alaaaa..kikiki
terima kasih Allah atas segala nikmat dan tarbiah sehingga jadi manusia seperti ini..
semoga sentiasa dalam peliharaan NYA

25 tahun yang lalu kuala lipis buat fst time nye di landa banjir besar
kene pulak time saya lahir
dan abah akan redah banjir semata2 nak tengok saya di hospital
dan tidur dalam bas sebab x lepas balik rumah
dan cerita tu akan di ulang setiap tahun
abah cerita sungguh2
memang dia hero kedua dalam cerita ni selepas mama yang lahirkan sy

sy, puteri bongsu (di sygi sepenuh hati heeee)
memang di akui sy x pernah di pukul
paling teruk pun kene pukul dengan hanger sebab dapat result teruk waktu sekolah rendah
saya unik
sebab paling gelap dalam family
paling rendah antara adik beradik dan paling debab antara y lain
yee..saya gelap tq Allah
saya banyak ikut arwah abah
mungkin sb tu saya rapat n arwah abah..dan mmg kerap mimpi arwah abah..

saya kecik2 dulu sgt kurang yakin diri