Posts

Showing posts from December 27, 2013

Bukit tinggi : percutian yang tidak di rancang

Image
subhanallah sy "berpuasa" dari blogging bagi menyiapakn satu bab dalam thesis
selagi x siap selagi tu duk tahan diri dari tulis blog

nak share sesuatu memandang kan ramai yang tanya
tentang percutian yang x di rancang di bukit tinggi pahang




memang dah lama nk g
ajak kawan, ajak kakak,
tapi semua x da msa nk join
jadi balik baru ni ajak mama

alang2 ajak mama n adik shoping untuk barang umrah di Kenanga whosale city
huhuhu,,tgh2 duk salin pampers fateh dlm tandas mall tu duk berbaris sekali dgn mis world
mcm kelakar plk seme miss world dari kanada, india, indonesia, macm2 la duk beratur nk masuk tandas


dah siap beli seme barang,
kami naik ke bukit tinggi dlm pkul 7  jugak
n nasib baik mama ada kawan nye dapat la call je n book hotel
sana memang x da hotel budget kot
paling murah 169 tu la tempat kami tidur
single bed , y lain seme 300 lbh
makan pun x sedap mana huhuhu..




kami dpt tiket masuk asian show
tapi sebab lambat g, dah habis da show nye
jadi kami just jalan2 kat colmar …