Posts

Showing posts from November 2, 2014

ectopic pregnancy, cyst and failure pregnancy ~

Image
alhamdulilah thesis skg dalam bab terakhir jadi boleh la menyelit menulis blog..lari dari bahasa2 ilmiah dan akademik (sapu air peluh..) hehhe
lepas fateh masuk 2 tahun dan sy dah stop breast feeding dia sy dan suami mula merancang u dapat next baby
dan waktu sebulan lepas tu sy dah lewat period dalam 2 minggu cek punya cek still negative dari upt plg mahal smp y plg canggih kadang smp berdoa kalau betul la x pregnant mai la puan period ku oiiiii huhu
smp minggu ke tiga lewat sy dah putus asa nak cek biar je laaaa..klu ade x ke mana kan..hehe
so nak jadi cerita.. al fateh waktu tu masih potty train jadi sy letak tikar fateh tu dan bukan karpet kami u elk dia kencing atas karpet jadi ada la air2 bekas sy lap klu dia terbabas tu kat lantai tikar tu kalau ade air bawah nya dia mcm licin
sy masa tu baru siap masak dan nak hidang mknn bawak dua makann dgn dua belah tgn sy jalan laju ke meja sb mknn panas kan dan malang tu mmg xberbau langsung sy jatuh terlentang dan semua mknn panas jatuh atas badan sy nangi…