Posts

Showing posts from June 20, 2015

Stokin best ketika hamil n berpantang

Image
Nak share something pasal stokinMungkin saya la orang terakhir tahu pasal stokin ni..
Waktu pregnant dulu memang kerap cramp.. Cuma x bengkak.. Jadi waktu g BTN ade kawan dia doc O&g n nak buat sub kepakaran.. Dia sugest pakai stokin ape ke nama nya x ingt tapi elok pakai kalau travel u elak kaki sembab.. Doc tu kata ade jual di farmasi..
Gigih saya pergi farmasi cari x jumpa las sy g guardians dan sales girl tu sugest sy pakai stokin ni.. Dia kata ade herba n elok u elak cramp n bengkak kaki kalau travel dan lagi satu best sebab boleh pakai waktu  pantang .. So saya beli dua
Alhamdulilah serasi
Pakai stokin ni waktu mengandung memang x cramp.. N kalau travel kaki x bengkak
Dan sekarang sy pakai waktu berpantang Pernah sekali pakai stokin lain n mlm tu tido dan2 kaki cramp huhu
Stokin ni x boleh basuh mesin kene basuh tangan
Harga dia x ingt  dalam 80 got lbh Rasa 
P/s satu je xbest pasal stokin ni.. Dia x Warna warni mcm stokin kat daiso haha