ulang tahun fateh dan hud


alhamdulilah 
kali ni ada rezeki lebih sambut bday fateh meriah sikit
lagipun dia dah boleh faham apa itu bday
walaupun rasa nanti besar nanti dia ingat ke x
x pela ibu dah save dalam
blog jadi fateh n hud boleh baca...

mula2 x rancang pun nak sambut bday dia siap dengan tema2 dinasour
tapi mak ngah dia la aka k ilah n mommy yang sugest suruh beli kek dinasour beg dianosour n pergi sambut kat ksl resort y ada dinasour alive..

so ibu pun tetiba tersemangat πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
tapi matlamat ibu satu je..
nak semua sepupu fateh ada..
sebab apa la erti hari lahir tanpa kanak2
jadi semua pakat turun jb rumah bonda
pagi tu semua ke angry bird park 
main sungguh2 la drg ni 
peluh2.. tapi seronok tgk anak boleh enjoy

ariz je paling bg kerjasama nk amek gmbr y len harammm.. x duk diam πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†

nampak dak muka masing2 serius sb nak bayar tiket.. pokei bohhh.. mahal jugal la masuk sini 60
ringgit satu kepala.. kalau x bawak stokin tmbh 5 ringgit.. tapi main dia berbaloi.. seharian boleh duk sini
 permainan dlm
ni sesuai u setiap umor.. tapi dia dah tulis la siap2 game ni u umo berapa.. tapi sini mmg fun la u budak2 laki.. budak pmpuan elok g lilttle big club 😊😊 kott

 fateh sepanjang weeknd tu dia hanya pki baju dinasour.. saja amek mood 😝😝
hud thoha pun la hai...

terima kasih semua sb jayakan bday al fateh.. syg semua mak2 sedara y arbuk2 ni..

ok lepas tu kami terus ke KSL resort di mana tempat y ada dinasour alive..
kalau menginap kat situ nak mandi free je la.. 


jadi mari lah kita layan kan aje gambar

dah kecut sejuk hehe


all the briged al qassam ~ 

dinasour sini dia berbunyi n bergerak tapi x berjalan la.. nak nangis mak nye tengok anak teruja tgk dinasour.. mula2 ingat dia akan takut.. sebab besar kottt dinasour ni rupanya excited.. 

orang seronok mandi dia g telek dinasour 😝😝..

n malam tu kami celebrate bday fateh
just kek jela.. mula nk tempah mknn tapi sebab kenyang lagi..


serius la budak2 ni mencabar sguh nak control 😝😝😝



kek y al fateh req kek dinasour yeayyy walaupun nmpk mcm cicak kekekeke




mendengar taklimat sebelum upacara berlangsung 


selamt hari lahir sayang ku al fateh dan hud thoha 

  hud thoha turn 1 picture 😊😊😊
hud thoha punya kek carrot cake jalan tiung best sguh ~

 mempunyai anak sedara lelaki y ramai adalah satu anugerah y x ternilai harap besar nanti jadi anak y baik

 mlm tu semu tido awal.. masing2 dpt hadiah.. ummi, mommy, bonda, ibu beli hadiah u anak2 sedara msg2 .. 

mcm tu la kami pun walau bday fateh tapi x sampai hati tgk anak2 y lain muncung.. suka tgk drg teruja.. 

al fateh ibu beli kan beg dinasour 

hud thoha pula ibu belikan car seat 
 hud thoha tahu setahun ibu berjimat x beli beg kasut baju baru sebab nak simpan duit u beli car seat y elok y hud.. ibu sentap bila ada org ckp " handbag kita rela spent money sampai 5 6 ratus tapi car seat anak kita berkira2 nak beli sedangkan itu keselamatan anak"

abati beli kan 
 kwang so ni kat hud tapi abg fateh pun join tumbuk hehehe..

tu saja u bday kalian tahun 2016 ni

alhamdulilah Allah masih pinjam kan kalian u ibu dan abati
ibu dan abati akan selalu muhasabah diri untuk perbaiki cara didikan 

pasti nya kami nak kalian menjadi org y di berikan kefahaman agam y mendalam

ibu nak fateh n hud hafal al quran lepas tu terpulang bidang apa y kalian pilih

semoga jadi anak y soleh 

Comments

Popular posts from this blog

sunat bayi lelaki #hudthoha

pengalaman bersalin anak ke dua ~ hud thoha bin mohd zahir

berurut selepas bersalin ~