Posts

Showing posts from January 10, 2016

all about 2015

Image
2015 ~  dah nak masuk pertengaha jan 2016 baru nak buat entry hahaha .. apa pon x boleh ! 😝😝😝
sekejap je masa berlalu..  rasa macam baru masuk wad sebab suspect ectopic pregnancy...dan cyst
2015 merupakan satu tahun y mengembirakan...dan ade sedikit kesedihan
tahun ni saya dapat hud thoha.. my vokal baby hehehe menjerit ni boleh tahan mahu satu  gudang  ikea dengar..dia dah 7 bulan hari ni, tengah belajar nak berdiri..
tahun 2015 juga saya dapat keluarga baru.. mama saya kahwin...alhamdulilah kami jadi satu keluarga y besar dan bertambah meriah..
tahun 2015, suami konvo master, dan saya x sempat bersama dia u konvo sekali.. dan alhamdulilah selepas 6 bulan menunggu result master saya dapat keputusan lulus dgn minor correction 
perkara sedih y berlaku 2015 ~
emmm rasa mcm x berapa berat.. cuma my iphone jatuh dalam laut huhuhu.. all my pic totaly lost.. itu adalah perkara y membuat kan saya menangis 2 kali. gambar dalam tu ada 10 ribu keping x masuk  dengan vedio.. gmbar dari al fateh umur …