Posts

Showing posts from May 31, 2016

ulang tahun fateh dan hud

Image
alhamdulilah kali ni ada rezeki lebih sambut bday fateh meriah sikit lagipun dia dah boleh faham apa itu bday walaupun rasa nanti besar nanti dia ingat ke x x pela ibu dah save dalam blog jadi fateh n hud boleh baca...
mula2 x rancang pun nak sambut bday dia siap dengan tema2 dinasour tapi mak ngah dia la aka k ilah n mommy yang sugest suruh beli kek dinasour beg dianosour n pergi sambut kat ksl resort y ada dinasour alive..
so ibu pun tetiba tersemangat 😂😂😂 tapi matlamat ibu satu je.. nak semua sepupu fateh ada.. sebab apa la erti hari lahir tanpa kanak2 jadi semua pakat turun jb rumah bonda pagi tu semua ke angry bird park  main sungguh2 la drg ni  peluh2.. tapi seronok tgk anak boleh enjoy
ariz je paling bg kerjasama nk amek gmbr y len harammm.. x duk diam 😆😆😆
nampak dak muka masing2 serius sb nak bayar tiket.. pokei bohhh.. mahal jugal la masuk sini 60 ringgit satu kepala.. kalau x bawak stokin tmbh 5 ringgit.. tapi main dia berbaloi.. seharian boleh duk sini  permainan dlm ni sesuai u setiap …