Posts

Showing posts from November 12, 2016

keguguran.. x sangka merasainya

Image
keguguran itu sesuatu y emosi walaupun kita sudah ada anak sebelum nya..

x tahu mengandung :
saya demam dan minta suami belikan ubat tapi saya minta suami beli kan juga upt sebab saya dah lewat period beberapa hari.
lepas buat test saya tengok negative dan terus makan ubat sebab dah tak tahan sakit urat..
but after a few minute saya ke tandas semula dan tengok oh nooo upt tadi naik dua line..
ohh noo sebab saya dah makan ubat..! suka drama  panadol 2 biji dan ubat selsema..
saya harap x da apa2 tapi dalam masa y sama berdebar..takut ada apa2 berlaku pada baby
bulan oktober y banyak travel :  
bulan oktober memang saya banyak travel.. memang sebelum ni pun saya banyak travel..
sebab saya jaga mama dan ayah saya, plus kami pelajar yang buat phd kene cari bahan jumpa sv, jadi travel kl, tu seminggu ada dalam 2,3 kali.
tapi oktober memang setiap minggu travel, kami ke muadzam sebab kenduri sepupu, kemudian saya sibuk urusan kan hal ambil jubah konvo, masa konvo saya berjalan jauh dan terpaksa berlari …