x tau la perasaan apa ni..

hari jumaat ni..
kami bakal sambung belajar secara rasminya
sebelum ni kami gerak sendiri2 dulu..
suami menulis dahulu dan berjumpa sv..
walaupun x reg lagi..dia memang rajin lain macam sikit hahah

so..hurmmm
sampai x perasaan saya pada korang ni?
saya menulis ni dengan penuh perasaan..
korang dapat rasa tak apa yang saya rasa..?

sebenarnya saya terkejut
saya baru je register .. dan register tu untuk kemasukkan bulan 9..
dan memang kami dah plan..
biar suami start belajar dulu, saya kemudian
kami memang x mau grad sama2 hahaha

salah satu sebab adalah komitment..
sebab sem satu ada class so nak x nak kami kene berulang dari lipis ke kampus
anak? haaa tu laaa si fateh tu sekolah
so rancangnya biar dia amek kelas dlu..saya masuk next sem.
tapiiiii lepas seminggu reg terus dapat offer leter


mama kekuatan ku

mahu x terbalik rumah ni wehhhh
nak kene set balik minda ni..
nak kene kumpul balik mood semangat
maybe dekan nak kami cepat habis belajar
suami tu sampai setahun menunggu baru boleh masuk belajar

the sec issue is..biasiswa.
permohonan biasiswa suami baru masuk meeting.. saya punya baru submit sebab baru dapat offer leter.. macam mana nak belajar kalau dua2 x da duit lagi..hurmmmm..banyak no hurmm ye.

n saya takut sebenrnya..sebab orang cakap master dulu boleh la main2, phd x boleh main2
masalahnya master pun x main2 kak oiiii,... sampai menangis masuk wad kene buat fisio semua cukup.

daoakn saya ye..
saya paling risau abaikan anak2 dan suami.
harap suami setia dengan saya walay saya x sempat nak buat breakfast untuk dia
hehehe..

ingat izyan..seimbang kan kehidupan, pelajaran, family and dakwah.!

cayok!

assalamualaikum!

Comments

Popular posts from this blog

sunat bayi lelaki #hudthoha

pengalaman bersalin anak ke dua ~ hud thoha bin mohd zahir

berurut selepas bersalin ~